Thuis ProductenCBN het Draaien Tussenvoegsel

CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid

Ik ben online Chatten Nu

CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid

CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid
CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid

Grote Afbeelding :  CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AOJIA
Certificering: ISO
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Binnenverpakkings plastic zak, buitenverpakkings superhard karton
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen
Betalingscondities: L/C

CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid

beschrijving
naam: cnc tussenvoegsels Deklaag: CBN
Type: Het draaien Voordeel: Hoge Scherpe Prestaties
rang: Het verzoek van de klant Hardheid: Super Hard
Hoog licht:

CBN Harde het Draaien Tussenvoegsels

,

Aangepaste hard het Draaien Tussenvoegsels

,

CBN CNC Machinetussenvoegsel

CBN Tussenvoegsels voor hard het Draaien

 

Behandeling van grondstoffen
Omdat er onzuiverheden zoals WBN, HBN, pyrophyllite zijn, grafiet, magnesium, ijzer, enz. die in CBN blijven micropowder; bovendien bevatten het en het bindmiddelenpoeder allebei geadsorbeerde zuurstof, waterdamp, enz., die voor het sinteren ongunstig zijn. Daarom is de reinigingsmethode van grondstoffen één van de belangrijke verbindingen om de prestaties van synthetische polycrystalline te verzekeren. Tijdens de ontwikkeling, gebruikten wij de volgende methodes om de CBN poeder en bindmiddelenmaterialen te zuiveren: eerst, behandel het CBN poeder met NaOH bij ongeveer te verwijderen 300 C pyrophyllite en HBN; dan kook perchloric zuur om grafiet te verwijderen; De platen werden gekookt om metalen te verwijderen en werden gewassen met gedistilleerd water tot neutraal. Co, Ni, Al, enz. voor het bindmiddel wordt gebruikt worden onderworpen aan de behandeling die van de waterstofvermindering. Dan, worden CBN en het bindmiddel gemengd uniform volgens een bepaalde verhouding en in de grafietvorm opgenomen, dan verzonden naar een vacuümoven met een druk minder dan 1E2, bij 800-1000°C 1 uur, verwarmd en het vuil op de oppervlakte, de geadsorbeerde zuurstof en de waterdamp, enz. verwijderd, zodat de oppervlakte van CBN korrels zeer schoon is.
In termen van de selectie van bindmiddelenmaterialen en het toevoegingsbedrag, zou de totale toegevoegde hoeveelheid bindmiddel voldoende maar niet bovenmatig moeten zijn. De experimentele resultaten tonen aan dat de slijtageweerstand en flexural sterkte van polycrystalline aan de gemiddelde vrije weg nauw verwant zijn (de dikte van de laag van de bindmiddelenfase). De dosering van de agent is 10% aan 15% (massaverhouding).
Naast de selectie van bindmiddel, is de bepaling van CBN deeltjesgrootte en van de deeltjesgrootte verhouding ook essentieel. Volgens de vereisten om die nauwkeurigheid en oppervlaktekwaliteit machinaal te bewerken, is de deeltjesgrootte van CBN voor de productie van scherpe hulpmiddelen wordt gebruikt ruwweg verdeeld in: ruwe deeltjesgrootte 20-30 μm; middelgrote deeltjesgrootte 3 ~10 microns; fijn deeltjesgrootte 2 microns. Polycrystalline gemaakt van ruwe korrel is moeilijk om in een hulpmiddel met hoge precisievereisten te maken, maar zijn slijtageweerstand en effectweerstand zijn hoog, en polycrystalline gemaakt van fijne korrel kan aan de vereisten voldoen om te eindigen en super te eindigen.

1.embryo lichaamssynthese

Het samengestelde blad van PCBN wordt direct samengesteld met de CBN laag en het gecementeerde carbidesubstraat onder op hoge temperatuur en hoge druk, en in divers lassen die scherpe hulpmiddelen of bladen vormen door knipsel en lassenprocessen gemaakt.
Het integrale PCBN gesinterde blok is direct gesinterd zonder legeringsmatrijs om integraal PCBN-blad te worden. Na het scherpen, wordt het kubieke integrale polycrystalline blad van het boriumnitride gemaakt. Zoals aangetoond in „het samengestelde blad van PCBN“. Het synthesemateriaal het grootste deel van het synthetische in het buitenland gebruikte materiaal is hoogste persen met twee kanten, en de meesten van hen zijn zeszijdige hoogste persen in China.

2.Grinding proces van PCBN-hulpmiddel

Het geproduceerde PCBN-lege hulpmiddel moet voor knipsel worden gescherpt, en het gescherpte hulpmiddel verkrijgt de correcte meetkunde en de oppervlakte eindigt. Over het algemeen verdeeld in het ruwe malen, het fijne malen en het malen procédés. 180-240 diamant malende wiel wordt het hars-in entrepot gebruikt voor het ruwe malen, met een voer van 0,01 mm/double-slag; Malende wiel het wlo-W14 hars-in entrepot wordt gebruikt voor het fijne malen, met een voer van 0,005 mm/double-slag; voor het malen voor diamant malend wiel of malend deeg van W5~W3, zou de bijzondere aandacht aan de invloed van snijkantvulling van diamant malend wiel moeten worden betaald bij het malen. Hoewel het hulpmiddel afwisselend op het volledige eindgezicht van het malende wiel tijdens het scherpende proces slingert om de oppervlakteconsumptie van het malende wiel eenvormig te maken, in feite, is de oppervlakte van het malende wiel nog naar voren gebogen aan ongelijkheid, die vaak moet worden in orde gemaakt.

3.Geometric parameters van PCBN-hulpmiddelen

Het leven van een PCBN-hulpmiddel is nauw verwant aan zijn geometrische parameters, en een geschikte voor en achterhoek kan de effectweerstand van het hulpmiddel verbeteren. Breek verwijderingscapaciteit en de capaciteit van de hittedissipatie af. De grootte van de harkhoek beïnvloedt direct de kracht van de snijkant en de interne spanningsstaat van het tussenvoegsel. om de bovenmatige trekdiespanning te vermijden door het mechanische effect van het hulpmiddeluiteinde wordt veroorzaakt, wordt een negatieve harkhoek (- 5.~-10.) over het algemeen gebruikt. Tegelijkertijd om de slijtage van de hulphoek te verminderen, zijn de belangrijkste en hulphulphoeken 6. , worden de hoeken rond gemaakt met een neusstraal van 0.4-1.2 mm, en de randen zijn gemalen vlot.

4.Inspection van PCBN-hulpmiddelen

Naast het testen van fysische eigenschappen zoals hardheidsindex, die weerstand, treksterkte, enz. buigen, is het ook noodzakelijk om een high-power elektronenmicroscoop te gebruiken om de oppervlakte en randverwerkingsnauwkeurigheid van PCBN-hulpmiddelen te controleren. Dan is het dimensionale inspectie, precisieinspectie, m-waarde, geometrische tolerantie, ruwheid, en dan verpakking en opslag.

 

CNC Machinecbn Harde Draaiende Aangepaste Tussenvoegsels Super Harde Hardheid 0

Contactgegevens
Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613907334426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)