Thuis ProductenIndexable Inlassende Snijder

Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel

Ik ben online Chatten Nu

Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel

Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel
Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel

Grote Afbeelding :  Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AOJIA
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Binnenverpakkings plastic zak, buitenverpakkings superhard karton
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen
Betalingscondities: L/C

Grey Indexable Slotting Cutter Tool-Carbide Komvormig Toestel

beschrijving
Vorm: komvormig toestel monster of spotgoederen: spotgoederen
KLEUR: Grijs
Hoog licht:

Carbide Indexable Inlassende Snijder

,

Grey Indexable Slotting Cutter

,

Carbide Indexable Scherp Hulpmiddel

 Indexable Carbidetussenvoegsel die die Snijders inlassen in Zhuzhou, China worden gemaakt

Verrichting
om de hulphoek te produceren en de tandvorm van het verwerkte toestel niet te beïnvloeden na het opnieuw malen, wordt de vorm van een verplaatsingstoestel gemaakt in elke sectieloodlijn aan de as van toestelshaper. De verplaatsingscoëfficiënt vermindert geleidelijk aan van het vooreind aan de uiteindeoppervlakte, en door positief om bepaald te verbieden. Toestelshapers zijn onderworpen aan sommige beperkingen in gebruik:
①Ondergraven beperking van toestel: Wanneer de tandbovenkant van de toestelshaper besnoeiingen in de ingewikkelde tandvorm van de wortel van het toestel dat tijdens het scherpe proces moet worden gesneden, het kapsnede wordt genoemd. Het minder aantal tanden van het te verwerken toestel, groter de mogelijkheid van kapsnede.
②De beperking van toestel hoogste knipsel: Het hoogste knipsel verwijst naar het fenomeen dat de tandbovenkant van het besnoeiingstoestel in de tandvorm van de wortel van toestelshaper ingaat en afgesneden.
③Beperking van de krommeinterferentie van de toestelovergang: Wanneer toestelshaper tanden snijdt, kan het niet de ingewikkelde tandvorm op de volledige tandoppervlakte verwijderen, en de toestelwortel is de overgangskromme. Kleiner het aantal tanden van de toestel-vormende snijder en groter de coëfficiënt van de misvorming van het tandprofiel, langer zal de overgangskromme zijn. Als de tandbovenkant van het in paren gerangschikte toestel de overgangskromme contacteert, zal de interferentie voorkomen.
④Voor toestelshaper voor de verwerking van interne toestellen, zou de beperking dat de hoogste besnoeiing niet tijdens het radiale scherpe proces van toestelshaper voorkomt ook moeten worden overwogen

Contactgegevens
Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613907334426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)