Thuis

Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Onze Productreeksen omvatten gecementeerd carbide die & scherpe hulpmiddelen met standaard draaien malen en niet genormaliseerd; diverse soorten slijtage-zichverzet tegen, de vorm van de anti-crosionprecisie en structurele delen; het semifinishing en precisie het machinaal bewerken van cermet en niet-cermet scherpe hulpmiddelen.

 

De laatste jaren, met decennia van geaccumuleerde ervaring en kennis en door constante inspanningen, hebben wij hoogte - de Snijdersreeks van het kwaliteitstoestel ontwikkeld, welke het omvatten: Het toestel Hobs reeks, Shaper Snijdersreeks, Scherend Snijdersreeks enz.

 

Wij bepalen van in Zhuzhou-stad, het land de plaats van gecementeerd carbide in China. Het bedrijf heeft het materiaal van de precisieproductie van zeer belangrijke grondstoffen en mengselsvoorbereiding, precisie die, atmosfeer en drukcontrole het sinteren, het malen en het met een laag bedekken, en heeft precisie meetinstrumenten voor internationale kwaliteitsbewakingsnorm vormt zich. Daarom heeft de kwaliteit van AoHua-toestelsnijder zelfs dat van het originele merk van wereldklasse overschreden.

 

Het team van AoHuahulpmiddelen zal toestel scherpe hulpmiddelen met beste kwaliteit, concurrerende prijs met beste levering voor onze waardevolle klanten dienen. Wij verheugen ons op uw voortdurende rente in onze toestel scherpe hulpmiddelen en wensen alle beste aan u en uw familie.

 

Om het even welke speciale verzoeken op toestel scherpe hulpmiddelen, gelieve ons voor meer detail te contacteren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

De toespraak van de voorzitter:
De vitaliteit van een Onderneming hangt van de capaciteit van innovatie en productie en verkoop en de capaciteit van beheer af.
Voor het product, zijn wij volledig van vertrouwen. Voor de klant, zijn wij dankbaar. Voor de toekomst, zijn wij ook volledig van vertrouwen. Slechts door ononderbroken vooruitgang te boeken kan wij bezitten het voordeel van de markt. Onze opdracht moet productkwaliteit verbeteren.
Een Onderneming met grote vitaliteit kan grote vooruitgang in de groeiende markt boeken.

Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd. Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : AOJIA

Aantal werknemers : 80~100

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 50% - 60%