Thuis ProductenToestel het Scheren Snijder

de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen

Ik ben online Chatten Nu

de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen

de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen
de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen

Grote Afbeelding :  de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AOJIA
Certificering: ISO
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Binnenverpakkings plastic zak, buitenverpakkings superhard karton
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen
Betalingscondities: L/C

de eindigende Conventionele Toestel het Scheren Weerstand van de Snijdersslijtage van de werktuigen

beschrijving
KLEUR: als beeld monster of spotgoederen: spotgoederen
Verwerking: Het eindigen
Hoog licht:

Het Toestel van de slijtageweerstand het Scheren Snijder

,

ISO-Toestel het Scheren Snijder

,

Eindigend Toestel Scherp Hulpmiddel

Hoog - kwaliteitstoestel het Scheren Snijder in Zhuzhou, China wordt gemaakt dat

 

Wat is Toestel het Scheren Snijder?

Er zijn vele smalle groeven die snijkanten op de tandoppervlakte vormen, en het toestel-vormige hulpmiddel van de toestelverwerking wordt gebruikt om het werkstuk volgens het principe te verwerken van het spiraalvormige toestel inschakelen. Tijdens verwerking, snijdt de snijder bakkebaard-als fijne spaanders van de tandoppervlakte van af het toestel, zodat wordt het genoemd een het scheren snijder. De het scheren snijder wordt gebruikt om de toesteltanden te beëindigen na het hobbing en het vormen (zie toestel machinaal bewerkend). Zijn de algemeen gebruikte schijf het scheren snijders als een verhard spiraalvormig cilindrisch toestel (Fig. 1), en de groeven op de tandoppervlakte hebben twee vormen: men is een cirkel of spiraalvormig door-gat op het volledige ringstoestel. De groef, de dwarsdoorsnede van de groef kan rechthoekig of trapezoïdaal zijn. Deze het scheren snijder scherpt slechts de voorzijde (groef) na bot het zijn, en de tandvorm en de buitendiameter veranderen niet. Aangezien de door groef niet te kan diep worden gemaakt, slechts is het geschikt om messen met een module te scheren minder dan 1,75 mm; andere is dat de groeven aan beide kanten worden geblokkeerd, en zij worden opgenomen met een kam-vormig blad. Boor gehelde gaten. Dit soort scheermes moet opnieuw gemalen tandvorm en tand hoogste cilindrische oppervlakte na bot gebruik zijn.
om de scherpe lading van elke tand te verminderen, is het aantal tanden van de het scheren snijder groot, en het priemgetal wordt over het algemeen genomen om een gemeenschappelijke deler met het aantal tanden van het toestel te vermijden die worden gesneden, anders zal de fout van de het scheren snijder aan het te verwerken toestel worden gekopieerd. Volgens de internationale norm, heeft de precisie van het scheermes drie types: AA, A EN B. In daadwerkelijke die productie, wijkt het profiel van de toesteltand met de correcte ingewikkelde tandprofiel het scheren snijder wordt geschoren vaak van correcte ingewikkelde dichtbijgelegen af de hoogtecirkel van het toestel, concaaf binnenste, en de afwijking is ongeveer 0.01~0.03 mm. De afwijking van het tandprofiel van aansporingstoestellen is groter dan dat van spiraalvormige toestellen. om het werkstuk te maken de correcte ingewikkelde tandvorm krijgen, zou de tandvorm van de het scheren snijder moeten worden verbeterd. In massaproduktie, wordt de de correctiekromme van de tandvorm van de het scheren snijder bepaald door experimentele methodes.
De het scheren snijder kan de binnen en buiten cilindrische toestellen van rechte en spiraalvormige tanden, met hoge productieefficiency en vlotte oppervlakte verwerken. Bovendien zijn er wormtoestel het scheren snijders voor het machinaal bewerken van de toestellen van de precisieworm. Het type en de parameters van de basisworm zouden hetzelfde moeten zijn als de het werk worm die het wormtoestel aanpast. Als toestel het scheren snijders, heeft het vele smalle groeven op de spiraalvormige oppervlakte om snijkanten te vormen en spaanders aan te passen. Wormtoestel het scheren de snijders zijn moeilijk te vervaardigen en wanneer het machinaal bewerken van wormtoestellen slechts gebruikt die hoge precisie vereisen.

Contactgegevens
Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613907334426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)