Thuis ProductenDe Snijders van het carbidemalen

Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad

Ik ben online Chatten Nu

Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad

Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad
Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad

Grote Afbeelding :  Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AOJIA
Certificering: ISO
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 136
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Binnenverpakkings plastic zak, buitenverpakkings superhard karton
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen
Betalingscondities: L/C

Semi het Eindigen Spiraalvormig van de de Draaibankmachine van de Konisch Tandwielsnijder Zilveren het Carbideblad

beschrijving
Verwerking: Semi-beëindigt monster of spotgoederen: spotgoederen
KLEUR: strook
Hoog licht:

Semi het Eindigen Spiraalvormige Konisch Tandwielsnijder

,

Snijder van het carbide de Spiraalvormige Konische Tandwiel

,

De zilveren Snijder van het Draaibankcarbide

Spiraalvormig het Carbideblad van de Konisch Tandwielsnijmachine

 

Hardheid het testen
Opsporingsmethode
De hardheidstest van gecementeerd carbide gebruikt Rockwell-hoofdzakelijk hardheidsmeetapparaat om HRA-hardheidswaarde te testen. PHR-de hardheidsmeetapparaat van reeks is het draagbare Rockwell zeer geschikt om de hardheid van gecementeerd carbide te testen. De gewichtsnauwkeurigheid van het instrument is hetzelfde als dat van het de hardheidsmeetapparaat van Desktoprockwell, en het is zeer geschikt te gebruiken en te dragen.
Het gecementeerde carbide is een soort metaal, en de hardheidstest kan op het verschil in mechanische eigenschappen van gecementeerde carbidematerialen in verschillende chemische samenstelling, microstructuur en de thermische behandelingsomstandigheden wijzen. De juistheid van het proces en het onderzoek van nieuwe materialen.
Eigenschappen
Het is een niet destructieve test, en de testmethode is vrij eenvoudig. De hardheidstest van gecementeerd carbide heeft sterk aanpassingsvermogen aan de vorm en de grootte van het teststuk, en de testefficiency is hoog. Bovendien is er een bepaalde correspondentie tussen de hardheid van gecementeerde carbidematerialen en andere fysische eigenschappen. Bijvoorbeeld, het gecementeerde carbidehardheid zijn testen en het trek testen fundamenteel testend de capaciteit van metalen om zich tegen plastic misvorming te verzetten, en beide tests testen in zekere mate gelijkaardige eigenschappen van metalen. Daarom zijn de testresultaten volledig vergelijkbaar aan elkaar. Het gecementeerde materiaal van de carbide trektest is reusachtig, is de verrichting ingewikkeld, wordt de steekproefvoorbereiding vereist, en de testefficiency is laag. Voor vele metaalmaterialen, is er een omrekeningstabel voor hardheidstest en trektest. Daarom wanneer het testen van de mechanische eigenschappen van gecementeerde carbidematerialen, worden more and more hardheidstests gebruikt, en de trektests worden zelden gebruikt.
hulpmiddel
De hardheid van gecementeerd carbide wordt over het algemeen getest met Rockwell-de schaal van het hardheidsmeetapparaat HRA of Vickers-hardheidsmeetapparaat. In de praktijk, gebruiken de mensen Rockwell-hoofdzakelijk hardheidsmeetapparaat om HRA-hardheid te testen. PHR-de hardheidsmeetapparaat van reeks is het draagbare Rockwell zeer geschikt om de hardheid van gecementeerd carbide te testen. Dit instrument weegt slechts 0.7kg en heeft dezelfde nauwkeurigheid zoals een de hardheidsmeetapparaat van Desktoprockwell. Wanneer het meten van de hardheid van gecementeerd carbide, kan het PHR-de hardheidsmeetapparaat van reeks draagbare die Rockwell door Tianxing wordt geproduceerd gecementeerde carbidewerkstukken met een dikte of een diameter van minder dan 50mm testen, en kan gecementeerde carbidewerkstukken met een diameter zo testen klein zoals 2.0mm 30mm tubulair carbidewerkstuk. Het kan ook op productieplaatsen, verkoopplaatsen of materiële pakhuizen worden gebruikt. Dit instrument is eenvoudig, snel en niet destructief voor het testen van gecementeerde carbidewerkstukken, en kan hardheid het testen op partijen gebeëindigde of half afgewerkte gecementeerde carbidewerkstukken stuk voor stuk uitvoeren.

Contactgegevens
Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613907334426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)