Thuis ProductenCarbide Scherpe Hulpmiddelen

DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC

Ik ben online Chatten Nu

DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC

DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC
DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC

Grote Afbeelding :  DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AOJIA
Certificering: ISO
Modelnummer: YCE434-01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 136
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Binnenverpakkings plastic zak, buitenverpakkings superhard karton
Levertijd: Binnen 10 Werkdagen
Betalingscondities: L/C

DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC

beschrijving
monster of spotgoederen: Vlekgoederen Productnaam: DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC
Hoog licht:

De Bladen van ISO CNC

,

AP30 CNC Bladen

,

CNC Carbide Scherpe Hulpmiddelen

De Bladen AP30 van ISO CNC

Kleine kennis van CNC bladen

Hoofdoorzaak van schuring

Schuring van CNC tussenvoegsels, schurende slijtagespaanders of sommige uiterst kleine harde vlekken (zoals carbide, oxyden, enz.) en onzuiverheden (zoals zand, oxydeschaal, enz.) op de oppervlakte van het werkstuk, evenals aangehangen samengestelde randfragmenten, enz. Een type van mechanische die slijtage door een gegroefte die oppervlakte wordt veroorzaakt op de oppervlakte wordt ingeschreven. Voor de hulpmiddelen van het hoge snelheidsstaal met scherpe temperatuur met lage snelheid en lage (zoals spitten, matrijzen, kranen, enz.), is het de belangrijkste oorzaak van slijtage.
De zelfklevende slijtage vormt vers oppervlaktecontact onder de actie van positieve druk en scherpe temperatuur tussen de flank van het CNC blad en de oppervlakte van het werkstuk en de harkoppervlakte van het CNC blad en de spaander. Adsorptie het plakken komt voor wanneer de contactoppervlakten de interatomic afstand bereiken. De postknoop wordt geleidelijk aan gesneden en door het werkstuk of de spaander weg gescheurd, en de oppervlakte van het CNC blad veroorzaakt zelfklevende slijtage. Slijtage de in entrepot is één van de belangrijkste oorzaken van carbideslijtage wanneer het snijden bij matig lage scherpe snelheden.
De verspreidingsslijtage is onder elementen op hoge temperatuur en hoge druk, en sommige chemische in het CNC diffuse bladmateriaal en het werkstukmateriaal elkaar in het in vaste toestand, d.w.z., elementen zoals Ti, W, Co in het gecementeerde carbide diffuus in het staal, terwijl Fe, C in het werkstuk Dergelijke elementen aan het CNC blad uitspreiden, resulterend in een daling van de hardheid en de sterkte van de bladoppervlakte, een verhoging van broosheid, en verslechtering van slijtage van de werktuigen. Dit is verspreidingsslijtage, en de verspreidingsslijtage is één van de belangrijkste redenen voor de slijtage van gecementeerde carbidehulpmiddelen tijdens knipsel bij hoge temperaturen (800 " 900°C).
Over het algemeen, zijn het verspreidingstarief van W en Co sneller dan dat van Ti en Ta, zodat zijn de scherpe prestaties op hoge temperatuur van YT-Type gecementeerd carbide beter dan dat van YG-Type. Wanneer het hulpmiddel van het hoge snelheidsstaal voor de slijtage van de faseverandering wordt gebruikt, wanneer de scherpe temperatuur zijn temperatuur van de faseovergang (550 " 600°C) overschrijdt, zal de metallographic structuur van het CNC tussenvoegsel veranderen, zal de hardheid verminderen, en de slijtage zal worden versneld. Één van de belangrijkste redenen voor de slijtage van CNC van het hoge snelheidsstaal tussenvoegsels. De chemische slijtage bij een bepaalde temperatuur, de omringende media op het scherpe gebied, zoals lucht, scherpe vloeistof, enz., reageren chemisch met het hulpmiddelmateriaal om sommige losse en breekbare samenstellingen te vormen. Deze samenstellingen zijn gemakkelijk om worden gesneden en het werkstuk is gekrast en weggehaald, veroorzakend slijtage van het CNC blad.

DE BLADEN AP30 VAN ISO CNC 0

Contactgegevens
Zhuzhou Aohua Tools Co.,Ltd.

Contactpersoon: admin

Tel.: +8613907334426

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)